Пси лају ветар носи

Седма епизода: Камен темељац

У насељу Мау мау врше се последње припреме за церемонију постављања камена темељца на градилишту. У кући Ставрића уобичајена јутарња атмосфера. Међутим, Гроздана је сумњичава према Ставри. Сувише љубазности и умиљавања не личи на њега. Јасно јој је да нешто смера, али и не слути који је план браће Ставрића.

Након сахране деда Роје, Рафаела се спрема на пут. Мика игром случаја сазнаје за њену љубавну аферу са адвокатом Ушкетом. У стању растројства, повређен и љут истовремено, узима деда Ројин пиштољ. Излази из куће и одлази право код инспектора Павловића. Црне мисли му се мотају по глави...

На колегијуму са начелником, Павловић излаже детаље истраге коју води у случају Ставрића и малверзација са грађевинским земљиштем у Макишу. Међутим, наилази на отпор и неразумевање свог претпостављеног. Добија налог да хитно обустави рад на случају Гогић градње и министра Карајовића.

Иако се Ставра решио Гроздане на дан свечане церемоније, њена петиција против градње је уродила плодом. У насељу су организоване демонтрације против Гогића и његове инвестиције. Министар Карајовић, у пратњи лепе удовице Загорке, уместо на црвени тепих и светла камера, наилази на руљу која жели да га линчује.

Павловић схвата да се узалуд бори против корумпиране екипе. Окреће други лист и решава да узме ствар у своје руке.

Улоге: Тихомир Станић, Анита Манчић, Марко Живић, Недељко Бајић, Борис Миливојевић, Радош Бајић, Миленко Павлов, Ненад Хераковић, Марко Павловић, Ана Александер, Иван Вучковић, Милан Калинић, Дејан Тончић, Иван Јевтовић, Ива Штрљић, Тамара Шустић, Ђурђина Радић

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво