РТС ординација

РТС ординација за нацију отворена је за све и овог викенда. Као и увек, нове занимљиве, забавне и здраве информације. Музичар Бојан Маровић припремаће здрав оброк, у студију ће бити организована мала акција добровољног давања крви и 5 корисних савета очувању здравља очију даће офталмолог.

У првом делу емиисје, Храна као лек, здрав оборок од шарана припремаће музичар Бојан Маровић. Водитељка Марија Поповић ће дати предлог за здрав дезерт, биће то кексићи од банане и кокосовог брашна. Од нутриционисткиње Ане Тодоровић сазанћете ко би умерено требало да једе шарана, зашто би мушкарци требало често да користе кувани парадајз и која намирница помаже код ПМС-а и још других корисних савета.

У Ординацији ће бити организована мала акција добровољног давања крви. Од др Оливере Савић из Института за трансфузију крви Београд, објасниће које све анализе крв која се донира пролази, како се крвне групе наслеђују, сазнаћете и ко може да донира крв.

Пет савета о очувању здравља очију даће др Тања Калезић, офталмолог из Клиничког центра Србије. Сазнаћете како би требало одмарати очи, зашто их није добро трљати, како да се борити са чмичком и коњуктивитисом и још много тога корисног.

Аутор и водитељ је Марија Поповић

Редитељ је Петар Станојловић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво