Око магазин: Жерар Депардје и они - Путин, Вучић, Мило, Рама

"Милошевић и ми" - назив је филма који француски глумац снима у Албанији.

"Милошевић и ми", назив је филма који се управо снима на југу Албаније. Једну од главних улога тумачи Жерар Депардје. Откуд сарадња чувеног француског глумца и Едија Раме, с којим се сликао за Инстаграм? Депардје, иначе има занимљиву историја дружења са политичарима: највећи трофеј му је свакако Владимир Путин, који му је дао руски пасош. Мало је фалило да од Мила Ђукановића добије и црногорски пасош а у Србији је добио златни печат, највеће признање Југословенске Кинотеке. Погледајте политички портрет Жерара Депардјеа.

Парламентарни избори у Србији биће одржавни највероватније крајем марта следеће године, најавио је председник Србије и лидер СНС-а Александар Вучић. Ово је тек трећи пут за скоро три од обнове вишестраначја да једна влада Србије издржи пун мандат од 4 године. Шта то говори о Србији и српском политичком систему, да ли је политички слаба личност на месту премијера гаранција дугог трајања владе и какве ћемо Владе имати у будућности?

Независност Шкотске је надохват руке, изјавила је шкотска премијерка Никола Стрџн на великом митингу у Глазгову са којег је затражила нови референдум о независности Шкотске. Премијерка и лидерка Шкотске националне партије сматра да су избори који ће се у целој Британији одржати 12. децембра најбитнији за Шкотску у овој епохи. Шта ће ти избори да промене и да ли ће Шкоти поново добити прилику да гласају за излазак из Британије?

Уредник емисије: Горислав Папић 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво