РТС ординација

Нове корисне, забавне и здраве информације су спремне и за овонедељно дружење у РТС ординацији. У кухињи здрава јела припремаће глумица Ива Штрљић, видећете како деци самостално можете организовати мали кућни тренинг и на крају ће 5 савета бити о гинеколошкој хигијени.

У првом делу емисије, Храна као лек, глумица Ива Штрљић припремаће своја два омиљена здрава јела, мусаку од поврћа и салату од целера. Нутрициониста Мирјана Љутић Јездимировић, објасниће зашто су Ивини избори здрави, а од ње ћете сазнати која исхрана погодује особама које пате од мигрене. Сазнаћете када је целер нездрав, зашто је боље користити кисело млеко од јогурта и још много тога корисног.

У Ординацији ће малишани вежбати. Видећете како да својој деци код куће организујете тренинг. Од Дејана Сузовића, професора са Факултета спорта и физичког васпитања, сазнаћете када би децу требало дати у школицу спорта, да ли је добро да једу пре или после тренинга као како би требало да носе ранац за школу.

У блоку Пет савета биће речи о гинеколошкој хигијени. Од гинеколога, др Весне Тешић, сазнаћете како се бира средство за интимну хигијену, како се одржава хигијена после секусуланог односа, какав веш би требало избегавати и још много тога корисног.

Аутор и водитељ је Марија Поповић

Редитељ је Петар Станојловић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво