Културни дневник

У Културном дневнику осврћемо се на 64. Међународни београдски Сајам књига. Гост је Дејан Папић, оснивач и директор ''Лагуне'' која је проглашена за издавача године, а у рубрици Реч критике о Сајму књига говори Мирољуб Стојановић, уредник издавачке делатности у Филмском центру Србије.

У оквиру програма ''Плус'' 35. Београдског џез фестивала наступио је пијаниста Кетил Бјорнстад, један од најзначајнијих европских џез уметника.

Удружење драмских уметника Србије најавило је програм обележавања великог јубилеја - стогодишњице постојања.

На Великој сцени Народног позоришта у Београду, гостовало је Загребачко казалиште младих са представом ''Чрна мати земла'', према књизи Кристиана Новака, у режији Доре Руждјак Подолски.

Римска изложба "Картаго. Један бесмртан мит", ново је ишчитавање археолошких открића у конфронтацији са античким, римским стереотипом о варварској Картагини,  који је доминирао до половине прошлог века.

Уредник: Марко Рајковић
Реализатор: Маја Мандић
Монтажер: Аника Тесла

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво