РТС ординација

Здраво недељно поподне у РТС ординацији доноси вам три нове занимљиве теме. Очекује вас прича о веганској исхрани, научићете како да код куће направите квалитетну природну козметику, а сазнаћете и корисне информација о томе шта би требало да урадите са лековима којима је истекао рок трајања.

У првом делу емисије, Храна као лек, водитељка и новинарка Данијела Пантић Цонић откриће зашто је постала веганка и показаће како се брзо и лако могу припремити три здрава веганска јела: пресни ајвар, здрав мајонез и торта од воћа. Које су предности и мане овакве исхране објасниће нутрициониста Ђорђе Пејић.

У Ординацији ћемо припремати природну козметику коју свака домаћица може сама да направи код куће. Сви састојци за припрему могу се набавити у апотеци или продавници здраве хране, а видећете како се прави чврста крема, порцеланска маска за лице и мицеларна вода. Све ће показати и објаснити Маријана Милосављевић, фармацеут и специјалиста козметологије. Од ње ћемо сазнати и који састојци козметике коју купујемо нису најздравији, али и како да изаберемо добар козметички производ.

У рубрици Корисно биће речи о томе шта би требало урадити са лековима којима је истекао рок трајања. Директор Агенције за заштиту животне средине, Филип Радовић, објаниће зашто није добро лекове бацати у ђубре.

Аутор и водитељ је Марија Поповић

Редитељ је Петар Станојловић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво