Ја волим Србију

И овонедељно издање омиљеног породичног квиза "Ја волим Србију" откриће занимљиве и необичне податке о нашој земљи, а надметање плавог и црвеног тима, кроз седам игара и шест музичких рунди - и овога пута гарантује веома узбудљиву, распевану и до самог краја неизвесну епизоду.

Такмичари су шест познатих личности. Они су распоређени у два тима - црвени и плави. Уз подршку капитена тимова и публике, позната ТВ лица покушавају тачно да одговоре на разноврсна питања о Србији - њеној култури, историји, географији, музици, спорту и науци.

Водитељка квиза "Ја волим Србију" је Драгана Косјерина.

За црвени тим, који предводи глумац Ненад Окановић, ове недеље ће се борити певачица Ана Бекута, музичар и фронтмен групе Галија, Ненад Милосављевић и глумац Андреј Шепетковски.

Капитен плавог тима др. Неле Карајлић у свој тим је довео светски познату челисткињу Јелену Михаиловић, манекена и успешног угоститеља Ђорђа Кортину и певачицу Ивану Јордан.

Уз смех и шалу, сигурно ћете научити нешто ново о Србији али и: Шта су то "паметне наочаре" и коме су помогле (да тачно одговори на најтежа питања), која је најлепша српска песма и ко је на крају имао више среће него памети. Све наведено и још много тога, сазнајте у новој епизоди квиза - који воли све стране наше земље!

"Ја волим Србију", недеља, 21 сат, на Првом програму РТС-а.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар