Фудбал: ЛЕ, Партизан - Манчестер Јунајтед

Фудбалери Партизана у четвртак очекује најтежи испит у групној фази лиге Европе. На стадиону црно белих стиже по броју домаћих титула најтрофејнији енглески клуб Манчестер Јунајтед.

Биће то друго гостовање славног енглеског клуба. Пре 53 године у полуфиналу Купа шампиона Партизан је победио Безбијеве бебе са 2:0. У реваншу је било 1:0 за Манчестер, па је Партизан стигао до финала и чувеног дуела са Реалом у Бриселу.

У четвртак у Хумској се очекује нови фудбалски спектакл пред више од 300 000 навијача. Партизан је у другом колу лиге Европе на гостовању победио Астану и има четири бода колико и Манчестер. После европске победе уследила су два пораза у првенству од Вождовца и Младости и то је сигурно отежавајући фактор пред дуел са Манчестером.

Али резултатски ситуација није боља ни у екипи, коју предводи Оле Гунар Солскјер. Реми са Ливерпулом није оцењен као успех, па је Манчестер тренутно на тринаестом месту са 10 освојених бодова после девет утакмица.

Немања Матић неће играти у Београду због повреде, али су зато и Де Хеа и Марсијал спремни и Манчестер ће сигурно играти у јачем саставу него у прва два кола када је победио Астану и играо нерешено са АЗ Алкмаром. Партизан игра много боље него у домаћем првенству. Ако поправе реализацију и смање број промашаја црно бели се могу надати великом успеху.

Тешко је прогнозирати, јер форма оба тима варира, али оно што се сигурно очекује је нови фудбалски спектакл у нашем главном граду.

Било би лепо да се историја понови и ова генерација понови успех оне из 1966. године.

Утакмица Партизан - Манчетер Јунајтед игра се на стадиону Партизана од 18 часова и 55 минута.

Директан пренос је на нашем Првом програму, а коментатор је Предраг Страјнић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво