Око магазин: Дан кад је Партизан био дрзак и охол према Манчестер јунајтеду

Пре 53 године играли су у полуфиналу Купа шампиона и тада је српски клуб био бољи; шта нас чека у четвртак?

Никад лепши крај октобра у Београду. Летње температуре, сајам књига, џез фестивал и велики спортски догађаји. Звезда, истина гостује сутра у Лондону вицешампиону Европе Тотенхему али зато у четвртак у 19 часова на стадион Партизана долази Манчестер јунајтед а у дворану Александар Николић исте вечери од 21 - Барселона.

Партизан и Манчестер јунајтед имају занимљиву историју; састали су се у полуфиналу Купа шампиона пре 53 године и тада је Партизан елиминисао можда и најјачи тим у Европи тих година. О сећањима на то време и то полуфинале али и очекивањима пред утакмицу у четвртак говори прича Око магазина.

Док Београд тек чека светске спортске звезде, Ниш је за викенд угостио светску музичку звезду. Ману Чао, алтерглобалиста какав јесте, није желео велику дворану, много публике и стотине новинара. Желео је интимну атмосферу и одабрао је салу на периферији града и само 1200 људи у публици. Откуд уопште Ману Чао у Нишу и да ли су Нишлије знале да се одржава такав концерт.

Уредник емисије: Горислав Папић 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се