Група

Истрага експлозије која се догодила у Хангару доводи до изненађујућег сазнања које ће за неке ликове бити окидач за планирање освете, док ће друге натерати да се боре за свој живот.

Миријана Томић Сремица се неће зауставити док не пронађе убице свог брата, Петра ће инспекторима морати да објасни зашто је дошла у Хангар и зашто се Раде само њој јавио, док Гага опет ради на своју руку.

Чија тајна је откривена, а ко успева да сакрије свој дупли живот сазнаћете у другој епизоди серије "Група".

Креатори серије: Урош Томић, Драган Ђурковић

Режија: Јелена Гавриловић, Урош Томић

Улоге: Игор Бенчина, Ивана Зечевић, Јасна Ђуричић, Филип Ђурић, Бранка Катић, Милица Трифуновић, Павле Менсур, Марко Миливојев Мили, Денис Мурић, Војин Ћетковић, Тијана Марковић, Бојан Жировић, Борис Јагер, Нела Михаиловић.

Недеља, 20. октобар, Први програм, 20.05

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво