недеља, 20.10.2019, 11:00 -> 11:50
Знање имање
Показало је Михољско лето све дарове Жупе. Тамјаника и Прокупац окитили винограде. Рибњаци се спремају за Божићни пост. Недавно откривена фигурина привукла је пажњу целог света.
Концепт од "њиве до трпезе" доноси профит и развија породични бизнис. То је и тема овог издања Знања Имања. О препознавању могућности и развоју говоре: три генерације породице Минић из Тржца како се тамјаника вратила на трпезе и зашто је поштују и Французи и Кинези.
Ерићи из Плеша - шта нуди "као некад" у авлији за маштање.
Шта спремају Жарковићи када укрсте традицију и савремен приступ.
Колико љубави Јовковићи упакују у тегле, кад их пакују за свет.
Кнежевићи - како је Латковац постао слатковац и зашто је важно да деца бораве у природи. Оно што се памти из Латковца, сигурно је и богата трпеза. Запазили смо сир и кајмак. Ово су последњи сточари у селу.
Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 0
Пошаљи коментар