Луда народна ноћ

У петак, 18. октобра, од 22 часа на Првом програму РТС-а гледајте нови шоу програм "Луда народна ноћ".

Певаће се незаборавни хитови Љубише Стојановића Луиса и Лепе Брене, која ће и бити специјална гошћа емисије и уживо наступити са Народним оркестром РТС-а под управом Владе Пановића.

У новој епизоди такмиче се Стефан Петрушић, Александра Младеновић и Давор Јовановић против Стефана Живојиновића, Тамаре Драгић и Илде Шаулић.

У рубрици "Како џубокс каже" појавиће се и Биљана Јевтић која ће подржати такмичаре у теми "Срце на длану".

У "Лудој народној ноћи" слушамо евергрин нумере народне музике. Најлепше и најпознатије "народњаке" интерпретирају звезде домаће народне музичке сцене, а осим певачких, учесници ће моћи да покажу своје играчке, глумачке и имитаторске способности.

Водитељски парови - Марија Вељковић и Жарко Степанов, односно Милица Томашевић и Бранко Јанковић, предводе два супротстављена тима који ће се током емисије надметати у познавању музике, али и у певању, плесу и глуми.

Игре у којима се тимови надмећу су "Тројка", "Сјај звезда", "Како џубокс каже", "Музика и реч", "Дискотека", "Подијум је ваш". Музика у емисији се изводи уживо, укључујући певачке и плесне нумере.

Овај програм осмислио је ауторски тим РТС-а и представља домаћу лиценцу.

петак, 18. октобар, 22.05 РТС 1

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво