Београдска хроника

11-ти пут таксисти у протесној вожњи. Док једни осуђују, други не прихватају одговорност, трећи ћуте. Шта раде саобраћајна полиција и ГСП да град не стане потпуно? Репортери "Хронике" биће међу грађанима и са таксистима.

Да ли нам је потребан дечји омбудсман када већ постоји Сектор за бригу о детету при канцеларији Заштитника грађана? Гост "Београдске хронике" је Драган Вуловић, помоћник министра рада, запошљавања и социјалне политике.

Са глумицом Горицом Поповић причаћемо о томе колико су јој награде промениле живот. После "Жанке Стокић" добила је и признање "Павле Вуисић". Шта још жели да упише у своју свеску, малу документацију сећања, за коју каже да је драгоцен траг и времена и трајања?

Како изгледа свакодневица слепих и слабовидих људи, кроз причу Ане Јовчић, девојке која ове године завршава факултет у Београду. Да ли смо јој као друштво бар мало помогли?

Шта је тражио омбудсман од Владе као помоћ за родитеље тешко оболеле деце, деце са инвалидитетом и деце са сметњама у развоју, да ли они имају неке бенефиције и какве?

Уреднице емисије Весна Кузмановић, Дубравка Алексић и Рада Ђурић

број коментара 0 Пошаљи коментар