Млада крв - филм

Током своје шестомесечне казне у аустралијском затвору, Џеј Ар упознаје паметног и загонетног Брендана Линча. (Son of a Gun, 2014)

У замену за заштиту у затвору, Џеј Ар обећава да ће да помогне Брендану да побегне из затвора, и у договору са утицајним Семом Леноксом, организује бекство из затвора за њих двојицу и још пар затвореника.

Џеј Ар бива награђен за своје напоре и почиње нови живот на високој нози, али бива све више увучен у Бренданов свет криминала. Милиони су у игри, а Џеј Ар бише не зна коме сме да верује...

Улоге: Јуан МакГрегор, Брентон Твајтс, Алисија Викандер...

Режија: Џулијус Авери

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво