Кухиња мога краја

У другој епизоди нове сезоне серијала "Кухиња мога краја" упознаћемо се са Снежаном Марјановић из села Вишњићево надомак Шида.

У мирном, шумовитом сеоцету, на обали реке Босут, у брачној идили са својим супругом Лазаром, живи Снежана, друга учесница нашег серијала. Животни пут их је због природе Лазине професије на многе стране водио, али их је ово место чекало са љубављу.

Снежана се са супругом посветила домаћинству и одржавању породичног имања. Од воћки које је њен супруг засадио прави разна слатка, компоте, напитке, а у тамошњем Удружењу жена лако се могу препознати и њени ручни радови.

Посебно место у срцу чува за своју децу, Бориса и Марију, а супругу посвећује своје чувене медењаке. Живот ју је научио да се не плаши експеримената те је таква и у кухињи. Своје другарице почастила је разним специјалитетима, а из њеног ручка сазнаћете шта су то Сремске шубаре.

Снежану ћете запамтити по срдачном осмеху и благој нарави.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво