Ја волим Србију

Нова епизода омиљеног породичног квиза "Ја волим Србију" открива занимљиве и необичне податке о нашој земљи.

Такмичари су шест познатих личности, распоређени у два тима - црвени и плави. Уз подршку капитена тимова и публике, позната ТВ лица покушавају тачно да одговоре на разноврсна питања о Србији - њеној култури, историји, географији, музици, спорту и науци.

Водитељка квиза "Ја волим Србију" је Драгана Косјерина.

Ове недеље, др. Неле Крајлић довео је у плави тим глумца Светислава Гонцића, новинарку и списатељицу Весну Дедић и певачицу Јасну Миленковић Јами.

За црвени тим, који предводи глумац Ненад Окановић, бориће се актуелна мис Србије, Сања Ловчевић, глумац и водитељ Стефан Бузуровић и аутомобилиста Душан Борковић.

Седам игара и шест музичких рунди гарантују веома узбудљиву и до самог краја неизвесну епизоду. Уз смех и шалу, сигурно ћете научити нешто ново о нашој земљи.

Открићете и колико је, поред знања, важан фактор среће и ко је за то главни кривац.

По први пут у квизу "Ја волим Србију" срећа је једном тиму била потпуно наклоњена, док је другом тиму, баш у последњој рунди, окренула леђа.

Омиљени породични квиз "Ја волим Србију", недељом у 21.00, само на РТС - у !

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво