Пси лају ветар носи

Уобичајено јутро у дворишту Ставрића прекида галама са улице. Стиже Ставра. Враћа се са службеног пута из Италије.

Пун елана и нових пословних идеја, жури да објасни својима на који начин овога пута планира да се обогати. Радовање и еуфорију прекида позив од Јове из Завлаке. Он држи Гостимира као таоца и не планира да га пусти док не види своје паре. Ставра наравно те паре нема, али зато има план... Он, Теча и Томче крећу код Јове.

Ковчег са покојним мужем лепе удовице Загорке спреман чека у Гладиолином погребном предузећу. Поносан на акцију коју је успео да организује, опчињен госпођом Заги, Гладиола се шепури пред њом. Међутим, оно што није очекивао је ненајављена посета из МУП - а. Појављује се инспектор Павловић, који истражује случај нелегалне ексхумације извесног покојника на гробљу у Варварину. Гладиола пориче умешаност у то. Хоће ли успети да превари полицију овога пута?

Улоге: Тихомир Станић, Анита Манчић, Радош Бајић, Миленко Павлов, Борис Миливојевић, Ненад Хераковић, Марко Живић, Марко Павловић

Епизодне улоге: Ненад Јездић, Ana Alehander, Ђорђе Ерчевић, Исидора Минић, Недељко Бајић, Матеја Поповић, Александар Срећковић, Тамара Шустић

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво