Луда народна ноћ

Од 11. октобра, сваког петка у 22 часа на свом првом програму, Радио - Телевизија Србије емитоваће нови шоу програм "Луда народна ноћ".

Такмичари у првој епизоди биће Биљана Сечивановић, Александра Бурсаћ, Милан Динчић Динча - који чине један тим, док су у другом тиму Вања Мијатовић, Катарина Живковић и Љубомир Перућица.

У игри "Сјај звезда" ове недеље уживаћемо уз легендарне песме Силване Арменулић и Лепе Лукић, која ће бити и специјална гошћа емисије.

У игри "Како џубокс каже" ове недеље појављује се и Снежана Бабић.

Марији Вељковић, која је и до сада водила "Луду ноћ", у новој верзији добро познатог шоу програма придружиће се глумци Жарко Степанов, Бранко Јанковић и млада глумица Милица Томашевић, коју публика зна по улози Маруше (Месарке) Јовановић у серији "Војна академија".

Оно што је главна новина је да ћемо у "Лудој народној ноћи" слушати евергрин нумере народне музике. Најлепше и најпознатије "народњаке" интерпретираће звезде домаће народне музичке сцене, а осим певачких, учесници ће моћи да покажу своје играчке, глумачке и имитаторске способности.

Водитељски парови - Марија и Жарко, Милица и Бранко, предводиће два супротстављена тима који ће се током емисије надметати у познавању музике, али и у певању, плесу и глуми.

Игре у којима се тимови надмећу су "Тројка", "Сјај звезда", "Како џубокс каже", "Музика и реч", "Дискотека" , "Подијум је ваш".

Учеснике и госте пратиће Народни оркестар РТС-а под управом Владе Пановића, а у игри "Дискотека" изводе се нумере забавне и рок музике, уз пратњу бенда "Луда ноћ".

Документарни снимци из богате архиве РТС-а верно ће осликавати теме и догађаје и подсетиће нас на легенде народне музике и њихове вечне хитове. Музика у емисији се изводи уживо, укључујући певачке и плесне нумере. 

Овај програм осмислио је ауторски тим РТС-а и представља домаћу лиценцу.

 

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво