Плава птица

Вежите се, полећемо! У новој сезони "Плаве птице" отркивамо: где се налази сиротиште за слонове, како се крећу пужеви, шта повезује вилу и уши и још много тога. Зато гледајте нашу прву епизоду 15. сезоне, у суботу, 12. октобра, у 12:05, на Првом програму РТС - а!

Када нас неко не познаје, треба да урадимо - шта? Да се лепо представимо. А како то тачно да урадимо, откриће нам наша драга госпођа Ж, која увек све зна.

Осман и Борка не морају да се представљају; њих већ знате. Али да ли знате нашу куварицу? Она ће од ове сезоне специјално за све другариће - кувариће припремати најзабавније оброке, рецимо пужа од краставца.

Нешто више о пужевима сазнаћемо и од наше гусарске посаде. Гусарски двојац Оки и Боки на челу са капетаницом Борки, откриће нам чему служе пужеви рогови, како се пужеви крећу и још много тога.

Путоваћемо и даље, само на један сасвим другачији начин. Овога пута идемо право у магичну Кенију, у којој, веровали или не, постоји сиротиште за слонове.

Господин Џ ће имати нову питалицу, Осман нови трик, а читаћемо и ваша писма и испуњавати жеље. Зато ћемо у госте позвати баш балерине, и то из Уметничког центра "Адађо - НБ". Гледајте нас у суботу 12. октобра, у 12:05. на Првом програму Tелевизије Србије!

Уреднице и сценаристкиње емисије су Дуња Петровић и Јелена Попадић Сумић, редитељ Иван Милановић, композитор Драгољуб Илић, а глумци Борка Томовић, Осман Ахмед, Андријана Оливерић, Марија Меденица и Мирослав Петровић.

Лет, лет!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво