Око магазин: Избори 2020 - од Четам хауса до Жана Монеа

Шта је епилог шест састанака на Факултету политичких наука?

Шест састанака на Факултету политичких наука за непуна два месеца; бојкот дела опозиције тачно на половини преговора, документ Владе Србије представљен данас о унапређењу изборног процеса, најава разговора о РЕМ-у и РТС-у, најава да ће се Европска унија укључити у преговоре.

То је епилог дијалога власти и опозицији до сада. Шта ће да буде ново на изборима 2020?

Нове америчке санкције Ирану показују само очај Америке пред отпором Техерана, изјавио је данас ирански председник Хасан Рохани. Наиме, Сједињене Државе су крајем прошле недеље увеле нову рунду санкција Ирану а све због недавних напада на Саудијска нафтна постројења за која Вашингтон оптужује Техеран. Да ли је Иран највеће искушење у првом председничком мандату Доналда Трампа и колико је сада опасна ситуација на Блиском истоку?

У суседној Хрватској усвојен је сет закона по којима ће Влада стимулисати све оне који буду хтели да раде после 65. године. И тако што ће тим људима пензија расти 0,34 одсто за сваки месец дужег останка на тржишту рада. И у Србији је све чешћи случај рада у пензији; све су присутнији огласи у којима нпр. трговински ланци нуде пензионерима послове сортирања воћа и поврћа или паковања уз скраћено радно време. О позитивним и негативним странама рада пензионера у Србији говори прича Око магазина.

Уредник емисије: Горислав Папић 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Око магазин Око магазин

Autor:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара