Шта би после? (Флешбек)

Шта би после? (Флешбек) је ауторски пројекат познатог ТВ лица, Славка Белеслина, реализован у копродукцији Адреналина и РТС-а, који нас враћа на заборављене догађаје који су изазвали интересовање целе нације а чији епилог никада нисмо сазнали. Емисија ће се, од 23. септембра, емитовати понедељком на РТС 1 у термину од 22 часа.

У емисији Шта би после? (Флешбек), на иноватиован начин који до сада није виђен на ТВ екранима, гледаоцима се пружа прилика да се, пратећи четири приче, подсете, сазнају нешто и освоје награду у квизу који открива шта је епилог догађаја и прича људи који су окупирали нашу и медијску пажњу.

"Ова емисија је револуционарни пројекат јер први пут повезује телевизију и мобилне телефоне. Гледаоци ће одмах на ТВ екрану видети резултате свог гласања и сви ћемо сазнати шта Србија мисли о одређеној теми. Можда је и важније од тога то што ћемо открити како су завршени догађаји који су кроз вести додирнули наше животе, јер се животи актера вести настављају и након што се рефлектори угасе а старе новине врате на рецикажу. Све су то истинити догађаји којима смо сведочили и време је да сазнамо шта се после догодило. И наравно - шта Србија мисли да се догодило," наглашава аутор емисије Славко Белеслин.

Поред Славка Белеслина, сваке недеље у емисији једна позната личност откриће и једну причу која је привукла њихову пажњу, а чији исход су желели да сазнају.

У интерактивном квиз програму питаћемо гледаоце да ли знају шта се догодило са некадашњим вестима, причама и њиховим актерима чије смо судбине данима, чак и недељама пратили. Емисија нам кроз флешбекове открива одговор на питање - "Шта би после"? и тако даје нови живот вестима.

По први пут, гледаоци ће имати прилике да учествују у квизу, слањем одговора на питања путем бесплатне телефонске апликације Флешбек, бирајући за 30 секунди један од три понуђена одговора. Победник сваке епизоде и добитник вредне новчане награде биће гледалац који за најкраће време да највише тачних одговора. Најуспешнији такмичар освојиће 50.000 динара у свакој епизоди.

Апликација Флешбек биће доступна бесплатно свима са смарт телефонима на апп. сторовима на дан емитовања прве епизоде. У квизу могу да учествују само пунолетна лица са пребивалиштем на територији Републике Србије.

У време мноштва информација, Флешбек се враћа причама које су већ имале свој медијски живот и на тај начин пружа нови медијски живот причама, догађајима и људима који су заголицали нашу пажњу. Пратите емисију Флешбек путем два екрана и сазнајте шта се десило са актерима неких од најзанимљивих медијских прича.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво