Београдска хроника

После 75 година Гери Кол и Барбара Хадспет, потомци спасених пилота у Прањанима 1944. године, срели су се у Србији. Њихови очеви били су чланови посаде истог авиона. Они су гости "Београдске хронике".

Због погрешно уписаног распореда водомера у четири зграде у улици Петра Коњовића, станари су годинама плаћали погрешне рачуне за утрошену заједничку воду. Ко је крив и ко ће да помогне станарима да не плаћају туђе дугове?

Када се бира предузеће које обавља радове за град, осим најниже понуде на тендеру, да ли мора да има још неке предности у односу на остале?

После договора послодаваца и возача, аутобуски превоз између Београда и Панчева је нормализован. Возачи ће добијати месечно по 10 хиљада динара више до краја године. Шта после?

И Џенан Лончаревић је гост "Београдске хронике". Нова песма "Чувам твоја крила, анђеле" део је новог албума који ће бити објављен до краја године.

Уреднице емисије Весна Кузмановић, Дубравка Алексић и Рада Ђурић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Београдска хроника Београдска хроника

Autor:
РТС

Београдска хроника увек на страни грађана. Репортери на лицу места, актуелне теме, важни догађаји, ексклузивни гости. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво