Кошарка: СП, Србија - Чешка

Кошаркаши Србије ће светско Првенство у Кини завршити утакмицом са селекцијом Чешке. Ко победи у том дуелу биће пети у коначном пласману.

Победа над Америком донекле је ублажила тугу наших играча после пораза од Аргентине и опроштаја од медаље. У тој утакмици наши кошаркаши, а пре свих Богдановић и Лучић показали су психолошку чврстину и превазишли све негативне последице пораза у четвртфиналу.

Сада следи дуел са селекцијом Чешке, која је дебитант на светским Првенствима.

Чеси су победом над Турском у групи стигли међу осам најбољих селекција. Изгубили су у четвртфиналу од Аустралије и победили Пољску. Тако су стигли до утакмице за пето место. То је за њих велики успех и сигурно је да немају психолошко бреме као наши кошаркаши.

Најбољи кошаркаш Чешке је Саторански, који је играо у Барселони, а има и искуство из NBA лиге. Бохацик је одличан бек а изостанак Јана Веселог је највећи хендикеп Чеха у Кини.

Нашим кошаркашима остаје да скупе снагу и концентрацију за још 40 минута и победом се опросте од светског првенства, које им сигурно неће остати у лепом сећању.

Утакмица почиње је 14 часова. Директан пренос је је на нашем Првом програму, а коментатор је Слободан Шаренац

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво