Око магазин: Земан против Косова

Може ли Чешка да повуче признање Косова и шта све повезује "Коридор мира"?

Волим Србе и Србију, али не и Косово, поручио председник Чешке синоћ, одмах по слетању у Београд. Непосредно пре доласка, изјавио је да је признање Косова било дипломатска грешка и да ниједну земљу у Европи не би требало да воде ратни злочинци. Исту реченицу Милош Земан поновио је и данас у Београду.

Земан је трећи председник Чешке. И његов претходник, Вацлав Клаус, такође је био протвник независности, али је зато први - Вацлав Хавел заговарао бомбардовање наше земље 1999.

Алализирамо однос чешких председника према Србији.

Почетком године најављена је изградња ауто - пута који треба да повеже Београд и Сарајево, а пре неколико дана - почели су припремни радови на деоници од Кузмина до Сремске Раче, где ће преко Саве бити изграђен нови мост.

Око магазин истражује шта би све требало да повеже ауто - пут који је већ стекао назив "Коридор мира и пријатељства", да ли је траса до Бијељине најизвеснија и где је у свему томе Бањалука.

Погледајте и причу о томе шта нам све, осим меда, дају пчеле.

Око магазин, РТС1 у 18.20

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво