Кошарка: СП, Србија - Аргентина

Кошаркаши Србије су се скором од четири победе и једног пораза стигли до елиминационе фазе светског Првенства у Кини. Пораз од Шпаније добра је опомена пред четврфинални дуел са Аргентином, јер сада следи нокаут фаза и поправног нема.

Пораз од Шпаније могао би да буде и користан за наше играче и за стручни штаб. Селектор Ђорђевић је имао прилику да види како екипа реагује када губи и када се стиже вођство противника. Времена за одмор нема, јер је пут до Догвана био напоран.

Аргентинци су до сада имали лакше противнике и забележили су свих пет победа. Ветеран Скола је и даље најбољи играч, али и остали играчи имају довољно искуства за утакмице, које одлучују о освајачима медаља.

Утакмица почиње у 13 часова. Директан пренос је на нашем Првом програму, а коментатор је Слободан Шаренац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара