Одбојка (ж) - ЕП: Србија - Финска

Одбојкашице Србије против Финске почињу одбрану титуле европског првака из Анкаре уз пренос на РТС-у од 16.00 часова.

На континенталном шампионату први пут ће се за медаље борити 24 репрезентације. Циљ им је да скину са трона Србију, која је освојила прво место пре две године у Азербејџану и Грузији. Међутим, наша селекција је у Турску дошла после освојене визе за Токио и као актуелни светски шампион и олимпијски вицешампион, па је нормално да има највеће амбиције.

- Пуно је квалитетних тимова који ће најбоље партије пружати баш против Србије, јер је очекивано да најбоље играш против првакиња Европе. На нама је да се од почетка трудимо да побеђујемо и играмо добро како би подизали форму и били прави већ у осмини финала кад почињу елиминације - рекао је Зоран Терзић, селектор Србије.

Формиране су четири групе са по шест репрезентација. По 4 најбоље пласиране селекције из сваке групе играће у осмини финала. Наша репрезентација до сада је освајала две златне, једну сребрну и две бронзане медаље.

Група А - Анкара: Србија, Турска, Бугарска, Француска, Финска и Грчка
Група Б - Лођ: Пољска, Италија, Белгија, Украјина, Португалија, Словенија
Група Ц - Будимпешта: Мађарска, Холандија, Хрватска, Азербејџан, Румунија, Естонија
Група Д - Братислава: Словачка, Русија, Немачка, Белорусија, Шпанија, Швајцарска.

Са лица места из Турске утакмице коментарише Предраг Милинковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво