Културни дневник

На 70. Дубровачким летњим играма изведена је последња овогодишња позоришна премијера, "Гераниум", према новели Иве Војновића.

Добитник Андрићеве и Виталове награде, Вуле Журић, представио је књигу најбољих и нових прича "Форензика Итаке", а у Културном дневнику представљамо вам и управо објављену књигу Сема Шепарда.

У Клубу Барутана предстојећег викенда публику очекује специјални програм и наступи три светске звезде електронске музике.

Израеалска Национална библиотека добила је збирку рукописа Франца Кафке, чиме је употпуњена колекција великог писца, а садржај ће бити доступан на интернету.

Гост Културног дневника је вајар Небојша Савовић Нес, аутор скулптуре Миће Орловића, која ће 23. августа, на 61. рођендан РТС-а, бити постављена испред зграде у Таковској 10.

Уредник  Марко Рајковић
Монтажер Милош Ачански
Реализатор Сања Реџић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Културни дневник Културни дневник

Autor:
РТС

Сваке вечери од понедељка до петка, на Првом програму РТС-а, после Дневника у 23. Обиље информација, извештаји, и анализа критичара. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се