Афтерпарти - филм

У последњих неколико година, Београд је проглашен престоницом европског клабинга, која поседује најбоље ноћне клубове.

У једном од таквих престижних клубова - "Лине"-у, одвија се ноћни живот о ком прича цео град. У њему ради Маре - бармен, младић у касним двадесетим, који и даље живи с родитељима и његови пријатељи - Тијана, гардероберка и Стефан из обезбеђења. Они су сведоци најразличитијих догађаја из ноћног живота који неминовно постаје и њихов начин живота - клабинг, бурни изласци, кич култура.

Међутим, Маре, иако полако прихвата наметнуте моделе, не одустаје од свог сна - да постане глумац. Када преко интернета сазна за кастинг за једну од најпознатијих серија, одлучује да се пријави и покуша да промени свој живот... У свему томе помаже му Тића, али и остали његови пријатељи који заиста верују да је Маре звезда. И он сам верује у то...

Причајући причу о модерном Београду и његовим становницима, Афтерпарти је сатирична трагедија и хроника једне генерације, представљена кроз миље београдског клабинга у ком естрадизована кич култура посредством медија, постаје репрезент "српског сна".

Филм је премијерно приказан на овогодишњем ФЕСТ-у.

Улоге тумаче: Раде Ћосић, Никола Шурбановић, Јана Милосавељвић, Драган Јовановић, Лидија Вукићевић, Слободан Бештић, Владимир Гвојић...

Режија: Лука Бурсаћ

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво