Зову ме Тринити - филм

Дивљи запад. Тринити је један од најбржих револвераша своје генерације и путује спавајући на лежају којег вуче његов коњ. (Lo chiamavano Trinità, 1970)

Због брзине, добио је надимак "десна рука ђавола". Стиже у један мали градић и тамо среће свог крупнијег брата, Бамбина , "лева рука ђавола", који се у граду представља као локални шериф како би сакрио чињеницу да је прави шериф у међувремену упуцан и да тамо чека своје сараднике како би украо нежигосане коње.

У близини влада сукоб између себичног градоначелника Харимана, богатог власника стоке, и мирољубивих мормона који су се населили на плодној долини. Хариман унајмљује разбојнике који редовно узнемиравају и тероришу мормоне како би их отерали са земље коју Хариман жели да присвоји за себе и своје коње.

Тринити се умеша у сукоб и заљуби у једну девојку. Успева да наговори невољког Бамбина да му помогне да одбрани беспомоћне мормоне којима религија забрањује насиље. Тринити, Бамбино и његова два сарадника крећу да подучавају мормоне. Када Хариманови разбојници поновно стигну у долину, мормони крену у огромну тучу с њима, уз помоћ и подршку Тринитија и Бамбина. На крају, Бамбино и његова два сарадника одлазе према Калифорнији. Тринити жели да остане са девојком, али када сазна какав га живот очекује у мормонском друштву, бежи заједно са Бамбином.

Улоге: Теренс Хил, Бад Спенсер, Фарли Грејнџер...

Режија: Енцо Барбони

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво