Фудбал: Кв. за ЛЕ, Партизан - Малатјаспор

После четири узастопне победе две у Европи и две у Првенству, Партизанови играчи имају разлога да са доста оптимизма дочекују дуел са Малатјаспором у 3. колу квалификација за лигу Европе.

Црно-беле вечерас, као и за седам дана у Турској очекује много тежи задатак, него са Конас Кијом.

Малатјаспор је била пета у прошлом Шампионату Турске, а занимљиво је да никада раније нису играли у европским куповима. Најбољи играчи Малатјаспора су Македонац Јаховић и два крилна играча Фофана и Бифума. Тренер Јалцин форсира нападачки фудбал и због свега тога тренер Партизана Саво Милошевић не жели да преузме улогу фаворита у овој утакмици.

Од играча Партизана једино бек Милетић има проблем са повредом, па је неизвесно да ли ће репрезентативац Србије бити међу 11 у вечерашњем дуелу.

Утакмица на стадиону Партизана почиње у 21 час. Директан пренос је на нашем Првом програму, а коментатор је Предраг Страјнић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво