Шкорпија

Серија утемељена на стварном животу ирског генија и хакера Волтера О‘Брајана, који је имао коефицијент интелигенције чак 197, стиже на Први програм РТС-а, 14. августа, сваког радног дана око поноћи. (Scorpion, 2014-2018)

Надахнута истинитом причом ово је динамична драмска серија о ексцентричном генију Валтеру О‘Брајану и његовом тиму неприлагођених генијалаца који су последња црта одбране против сложених, високотехнолошких претњи модерног доба.

Као нови труст мозгова Министарства државне безбедности, О‘Брајанов тим Шкорпион укључује Тобија Куртиса, бихевиористичког стручњака који може да прочита свакога, Хепи Квин, генијалку за механику, и Силвестера Дода, статистичкога гуруа.

Удруживање њиховог огромног знања о технологији у решавању сложених задатака задивљује федералног агента Кејба Гала који дели мучну историју с О'Брајаном. Међутим, док се ова друштвено несигурна скупина добро сналази и забавља у властитом друштву, живот их збуњује, али сва срећа па Пејџ Динин има младог сина који ће им "превести" спољашњи свет.

Ови штреберски генијалци су напослетку пронашли савршено радно место где могу примењивати своју снагу ума у решавању државних криза, али и подучавати једни друге како се уклопити у друштво.

О'Брајанов тим ће се тако у првој сезони бавити низом кризних ситуација, од спашавања гувернерове кћерке од смртоносног вируса и поправљања нуклеарног реактора до тражења убице музичког блогера и спречавања новог светског рата мировним преговорима у источној Европи.

Серија Шкорпион обећава много акције, трка с временом, решавања заврзлама које нам доноси модерни живот и нема везе што нисте генијалац-забавно је гледати како би веома паметни људи решили неки проблем који ми обични никада не бисмо ни приметили.

Пилот серије је режирао Џастин Лин, продуцент Брзих и жестоких (The Fast and the Furious), док режију за највише епизода потписује Сем Хил, продуцент серије Место злочина: Мајами. Стварни Волтер О'Брајен, ирски бизнисмен и оснивач компаније Сцорпион, део је тима сценариста.

Улоге: Елијас Габел, Џејдин Вонг, Ари Стидхем, Еди Кеј Томас...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара