Одбојка (ж): Кв. за ОИ, Србија - Тајланд

Одбојкашице Србије почињу квалификациони турнир за Олимпијске игре у Врацлаву 2. августа утакмицом против Тајланда у 17 сати (РТС 1).

Наша селекција је на ово такмичење допутовала као актуелни светски и европски првак и олимпијски вицешампион, али квалитет је увек потребно изнова доказивати на терену.

Све четири селекције имају исте амбиције - да обезбеде визу за Токио. Само победник турнира ће се пласирати на Олимпијске игре, тако да Србија против Тајланда, Порторика и домаћина Пољске, нема право на грешку.

Утакмице против Тајланда (петак) и Порторика (субота) почеће у 17 сати, а последњи и по многима одлучујући сусрет против Пољске играће се у недељу 4. августа од 20.30. Уочи последњег меча у Вроцлаву предвиђена је и специјална емисија посвећена квалификацијама за Првенство Европе.

Након припрема на Палама и пријатељских тренинг утакмица са Јужном Корејом Србија је спремна за најважније такмичење у сезони. Селектор Зоран Терзић не рачуна само на Милену Рашић и Јовану Стевановић које због преморености овог лета пропуштају репрезентативне активности.

Селекције које се на интерконтиненталним турнирима не пласирају на Олимпијске игре, имаће другу шансу у јануару 2020. на континенталним квалификацијама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво