ТВ лица: Арсен Дедић и Оливер Драгојевић

Тв лица која су оставила наизбрисив траг у музици на просторима бивше Југославије су Арсен Дедић и Оливер Драгојевић и обојица су се у овим интервјуима са носталгијом сећали дана у којима су ствараили музичке каријере.

Арсен Дедић је преминуо 17. августа 2015. оставивши за собом музику која се не заборавља. За место интервјуа одабрао је свој стан у Загребу и тако је направио преседан јер ту није примао новинарске екипе.

Показао је неке од драгих успомана које чува као и цртеже које је потписао, а један од њих био је посвећен његовој супрузи Габи Новак. Говорио је о дугододишњем браку, о сину Матији и унуци коју је обожавао.

Био је ово последњи интервју познатог кантаутора, а његов пријатељ Оливер Драгојевић је говорио за емисију "Тв лица као сав нормалан свет" после вишедецениске паузе у српским медијима и то је једина портретна тв емисија у којој је говорио о томе како живи али и како је његов живот изгледао на почетку каријере, о томе како су настајали неки од највећих хитова правећи топ листу онога што је највише волео, а све његове песме баш као и песме Арсена Дедића учиниће да их се и данас сетимо.

Аутор :Тања Петернек Алексић 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво