Полицијска прича 3 - филм

У наставку Полицијске приче, Чен је хонгконшки детектив који је на тајном задатку. Он ради са кинеском полицијом, не би ли ухватили малезијског нарко-боса који је побегао из затвора. (Police Story 3, 1992)

Супруга тог криминалца ухапшена је у Малезији, због продаје нароктика и чека на погубљење.

Међутим, она је једина особа која зна број тајног рачуна у Швајцарској, на коме се налазе милиони зарађени од продаје дроге.

Чен Какуи случајно среће своју бившу девојку Меј, која је допутовала из Хонг Конга, и ускоро њихова тајна мисија бива откривена. Тада криминалци киднапују његову девојку и Чен је приморан да сарађује са њима.

Остварење Полицијска прича 3 режирао је Стенли Тонг.

Улоге: Џеки Чен, Мишел Јео, Меги Чунг...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво