Тв лица: Милорад Мандић Манда и Небојша Глоговац

Тв лица која нећемо заборавити су Милорад Мандић Манда и Небојша Глоговац, два велика уметника која су отишла прерано.

Легендарни Манда говорио је у окружен онима које је највише волео, породицом због које је био најпоноснији. А било је много тога у каријери, много улога у позоришту, на филму и телевизији због којих је могао да се поноси. Веома рано је Манда схватио шта глумачки посао подразумева, када је на снимању сазнао да је његов отац преминуо и упркос свему знао да мора да настави снимање. Говорио је са великом нежношћу о породици из које је потекао као и породици коју је стекао, поносио се успесима своје деце и пријатељствима са колегама.

Један од тих колега био је и Небојша Глоговац чију је блиставу каријеру изненада зауставила болест. Разговор је снимљен у Панчеву, граду који је волео и за који су га везивале бројне успомене. Говорио је о породици, одрастању уз оца свештеника, о васпитавању деце и поносу, али и о улогама и аплаузима и томе како се уз сваки добијени комплимент помало збуни и само штуро захвали јер се постиди.

Милорад Мандић Манда и Небојша Глоговац, два тако талентована а тако скромна уметника, заслужили су да их се заувек сећамо.

Аутор : Тања Петернек Алексић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво