Јутарњи програм

Померили су границе на два краја света и биће гости Јутарњег програма. У Великој Британији на Математичкој олимпијади представници Србије остварили су највећи успех до сада и освојили 3 злата. Истовремено, у Казахстану, Петар Миленковић је поставио европски рекорд у пауерлифтингу.

Упознаћемо Страхињу који има 10 година, а пола свог живота прави предмете од дрвета. Како?

Проверавамо који су летњи послови најисплативији студентима и ђацима.

Последњих година појављују се мобилни уређаји који омогућавају да сами измеримо квалитет ваздуха, радиоактивност, присутност нитрита и нитрата... Не само да ћемо о томе да говоримо већ ћемо да покажемо и како један такав уређај мери.

Лекови су исти, али пацијенти нису. Зато говоримо о томе како је разумевање генетског кода донело праву револуцију у постављању дијагнозе, превенцији и лечењу болести, нарочито карцинома.

Нешто пре 10 сати представићемо хармоникаша Бојана Нешића.

На крају наши гости биће чланови групе Мајдан.

уредници: Душица Тасић и Александар Туцаковић

водитељ: Нада Гогић

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво