Без излаза

Хуан де лос Сантос, бивши полицајац из Парагваја, на тајном задатку спреман је да сруши највећи нарко картел у Латинској Америци, међутим губи све; његова жена и деца брутално су убијени у хладној мрачној ноћи и са њима нестаје његова воља за животом. (No Way Out, 2015)

Те ноћи је и сам тешко рањен. У унутрашњој и спољашњој борби са својим демонима, Хуан мора да победи и спасе невине људе. Бесан и очајан, он је спреман да преузме било који посао како би ублажио своју патњу.

Хуан почиње да пере судове у гламурозном ноћном клубу где ускоро настаје хаос. Нови смртоносна дрога, комбинација кокаина и екстазија, шири се на север, праћен трговином људима и мафијом, а клуб Велвет постаје епицентар свега.

Анхела је један од заробљеника у шеми трговине људима. Хуан је среће и покушава да је спаси од њене смртоносне судбине. У својим напорима да побегне од мафије, Хуан сусреће и двоје мале деце, Марију и Ноа, који су одрасли на улицама опасног кварта. Њих двоје се придружују Хуану и Анхели у невероватној авантури са невероватним преокретима.

Мартин, такође бивши полицајац на тајном задатку, доћи ће у помоћ свом пријатељу Хуану...

Улоге: Хектор Екаварија, Дени Трехо, Естеља Ворен...

Режија: Хектор Екаварија

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво