ТВ лица која нећемо заборавити

Великани који су оставили трајни печат на културној сцени Србије Властимир Ђуза Стојиљковић и Велимир Бата Живојиновић су личности чијих се интервјуа у емисији "Тв лица као сав нормалан свет" сећамо ове суботе.

Гледаоци ће имати прилику да чују како је настала култна серија "Позориште у кућу" као и колико су се сви чланови тв породице осећали као права породица, о томе како је баш захваљујући таквом осећању екипа стварала антологијску серију, о томе како се надимак Рођа толико укоренио да је и Пера Божовић из једног таксија возећи се у круг "прозивао" Ђузу, о великим пријатељствима са глумцима...

Уз заједничку сцену из "Срећних људи" прелазимо на причу Бате Живојиновића о људима са којима је сарађивао, о Бартону и Елизабет Тејлор који су његовој супрузи Лули и њему били комшије на једном снимању, о Кинезима који су обожавали филм "Валтер брани Сарајево" и Бату, исто онако како смо двојицу великана и ми волели и поштовали и због чега их нећемо заборавити.

Аутор Тања Петернек Алексић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво