Јутарњи програм

Како је некада изгледала противградна заштита? Како су помагали тигањи и шерпе, секире и косе?

Доналд Трамп, Рафаел Надал, Вејн Руни, глумац Бредли Купер, певач Крис Мартин, то су најпознатија имена која су пресадила косу. Које су новине и да ли код нас могу да буду примењене? О томе разговарамо са докторком Гораном Кука Епстајн, она је специјалиста пластичне хирургије. 

Microsoft је најјача компанија на свету! Тржишна вредност компаније премашила је хиљаду милијарди долара. На другом и трећем месту су Amazon и Apple. Колико су видео игрице допринеле оваквом поретку?

Упала бешике, гљивичне инфекције и упале јајника су чести пратиоци летовања. Као да избегнемо ове непријатности и обољења које могу да нам покваре одмор?

После велике драме у Новом Саду, на Европско првенство су се пласирали рукометаши Србије. О томе разговарамо са селектором Ненадом Перуничићем.

уредници: Душица Тасић и Александар Туцаковићж

водитељ: Бранко Веселиновић
 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво