Војна академија

У првој епизоди матуранти добијају обавештења да су примљени на студије на Војној академији.

Главни ликови су неколико будућих кадеткиња и кадета чији се живот изненада мења овом, за већину њих, радосном вешћу. Ту су и њихови родитељи, из различитих социјалних окружења и из разних делова Србије, који различито и реагују на професионални избор своје деце - од гротескног усхићења, до тихог негодовања, зависно од многих клишеа и предрасуда.

Улоге: Тијана Печенчић, Радован Вујовић, Иван Михаиловић, Бојан Перић, Бранко Јанковић, Тамара Драгичевић, Драгана Дабовић, Љубомир Бандовић, Бранислав Лечић , Небојша Миловановић, Милош Тимотијевић, Воја Брајовић,Ивана Михић,Милица Михајловић, Јелица Сретеновић, Олга Одановић, Дара Џокић, Младен Нелевић, Феђа Стојановић и др.

Уредник: Мирјана Лазић Ромчевић 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво