Јутарњи програм

Мали матуранти преузели су насловне стране јунским врућинама. Почиње полагање тестова из српског и матерњих језика, математике и комбинованих тестова. О томе шта је важно будући средњошколци да знају и како да победе трему током целе емисије.

Говорићемо о томе како изгледа једно село које је на територији 5 општина.

Колико имунотерапија може да помогне у лечењу рака плућа? Шта је о томе речено на највећем светском онколошком конгресу?

Зашто је прошле године за 820 места на ФОН-у конкурисало више од две хиљаде кандидата? Шта се очекује од овог уписа?

Из Трста, пре прве утакмице младе фудбалске репрезентације Србије на Европском првенству, јавља нам се Александар Стојановић.

Уочи пута за Минск, где се одржавају Друге Европске игре, са нама ће бити стрелац Дамир Микец и џудиста Александар Кукољ.

уредници: Душица Тасић и Александар Туцаковић

водитељ: Миша Стојиљковић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво