Шапат из камена

Средина је 20. века. Одважна млада медицинска сестра спремна је да закорачи иза зидина усамљеног тосканског замка и помогне младићу кога је страх отерао у свет тишине. (Voice from the Stone, 2017)

Веренин циљ је да утихнулог дечака Џејкоба врати у стварност. Колико год се трудила, са сваким новим кораком све дубље залази у таму која почива иза камених зидова. Ипак, Веренина главна обележја су њена изузетна сензитивност и дар да доспе до сваког детета.

У почетку Џејкоб је деловао узнемирено њеним присуством, док је она помно пратила сваки његов покрет. Тада је схватила да се у унутрашњем свету младог дечака догађа више него што би ико могао да помисли. Да ли је пао под сурове чини духа несрећно зазиданог у зидове замка? Не би ли спасила послодавце, али и себе, Верена брзо мора да се супротстави авети у чијој ће се немилости ускоро и сама наћи.

Улоге: Емилија Кларк, Мартон Ксокас, Катерина Мурино...

Режија: Ерик Д. Ховел

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво