Око магазин: Кошаре и Паштрик - ново светло на велике битке

Колико су два документарна филма РТС-а променила српски поглед на догађаје од пре 20 година а како су их видели Албанци.

Причу о биткама на Кошарама и Паштрику чекали смо 20 година. Два документарна филма РТС-а била су најгледанији садржај на свим телевизијама у дану емитовања а имају већ скоро и 2 милиона прегледа на ју тјубу. Шта смо сазнали из ових филмова, да ли ће Срби после овога другачије да гледају на Кошаре и Паштрик и како су ове филмове видели Албанци?

Данас Политика на насловној страни јавља да Србија у закон уводи еутаназију. Како наводе, будући грађански законик могао би да легализује право на добровољну смрт. Да ли је еутаназија морално оправдана, да ли је и убиство из милосрђа ипак убиство или човек мора да има право на достојанствену смрт?

Уредник емисије: Горислав Папић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво