Око: Јокић у америчком и српском Тиму снова

Најбољи центар на свету играће за Србију у Кини

Две велике вести за српску кошарку. Прво је објављено да је Никола Јокић изабран у идеалну петорку НБА лиге. А недуго затим сазнали смо да ће најбољи центар света да игра за репрезентацију Србије на Светском првенству у Кини.

Како је Јокић успео да из приватног београдског клуба дође прво до друге рунде драфта а потом и до прве петорке НБА лиге? У чему је тајна његовог успеха и има ли његов успон границу?

Шта ће такав играч значити за тим Александра Ђорђевића? Да ли ћемо са Јокићем на центру добити најјачу репрезентацију у последњих 15 година? И на какве снове имамо право пред Светско првенство у Кини?

Гости:
Миодраг Мишко Ражнатовић, кошаркашки менаџер
Дејан Милојевић, кошаркашки тренер
Слободан Шаренац, кошаркашки коментатор РТС-а

Аутор емисије: Горислав Папић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво