Аутопортрет: Ђорђе Милосављевић

Ђорђе Милосављевић један је од водећих филмских и телевизијских сценариста. У емисији "Аутопортрет" његови гости су дугогодишњи сарадници и пријатељи- Душан Ивановић и Бобан Јевтић.

У рубрици Ко сам ја Ђорђе Милосављевић о сценаристичким почецима и одлуци да се окрене филмској режији, разговараће са својим директором фотографије Душаном Ивановићем. О писању за телевизију, систематичности и педагошком раду, Милосављевић разговара са сценаристом Бобаном Јевтићем у сегменту Деконструкција.

Тајно место Ђорђа Милосављевића је његов кабинет на Факултету драмских уметности - у том кабинету некада је као студент слушао предавања, а данас своје сценаристичко искуство преноси новим генерацијама драматурга. У рубрици Мој избор Милосављевић препоручује роман Зулејха отвара очи, савремене руске списатељице Јахине Гузељ.

Разговор у студију модерира Снежана Стаменковић Јојић.

Уредница и сценаристкиња емисије: Тамара Барачков
Редитељ: Милан Јовановић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Аутопортрет Аутопортрет

Autor:
РТС

У фокусу четврте телевизијске сезоне (од 4. марта РТС1, понедељком) биће аутори и ствараоци различитих генерација. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се