ТВ лица: Миња Субота

Емисија је снимљена у Бечу где је Миња Субота дебитовао као глумац у позоришној представи "Долче вита".

У богатој каријери музичара, и композитора, легендарни телевизијски аутор у осмој деценији живота опробао се на позоришно сцени у "Мадлениануму" играјући себе. Представа је наишла на одличан одзив публике, а део у коме је Миња импровизовао додајући реплику младој колегиници Анки Гаћеши "Моја бака каже да се не мењате већ 50 година" увек изазива громогласан аплауз.

Тако је било и у Акцент тетару у Бечу где је паузу између пробе и представе искористио за шетњу по парку Белведере уз причу о томе како не посустаје, како је важно имати интересовања, али и дирљиву причу о супрузи Бранки без које је остао недавно после складног заједничког живота, о томе како се помирио са великим губитком, о изложби њених слика коју припрема, али и о сећањима на то како је почела њихова љубавна прича, о Београду у време жипона, о једном фићи којим је стигао чак до Монака и малом грамофону који је био уграђен у тај ауто.

Дан је завршен у позоришту где је ансамбл представе "Долче вита" испраћен стојећим овацијама, а Миња Субота се дуго после тога стрпљиво фотографисао са обожаваоцима различитих генерација.

Аутор :Тања Петернек

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво