Јутарњи програм

Ако и ово јутро поделите са нама, видећете и ово:

Паровима из Србије, новим правилником, омогућена је донација полних ћелија и ембриона, као и женама без партнера да постану мајке. Шта то значи онима који имају проблем да добију потомство?

Један факултет, две дипломе! На Економском факултету пре две године отворен је међународни програм основних студија из "Економије и финансија", на енглеском језику. Какви су резултати?

Широм света сутра се обележава Светски дан породице! Зашто је породица важна, али и какве проблеме има у савременом свету?

Упознаћемо вас са занимљивим пројектом и часописом "Оригинал". У питању је некомерцијална платформа коју је 2015. године основала Фондација Новак Ђоковић, са циљем оснаживања младих у Србији, кроз промоцију позитивних вредности.

Када кажемо хигијена прво помислимо на прање: руку, коже, зуба, косе. Да ли знате да постоји и ментална хигијена? Зашто је она важна и како да је одржавамо, чућете у Наздрављу.

Комбиновање боја у ентеријеру многима може деловати изазовно. Да ли се у жутој просторији осећате напето и да ли плава боја смирује и опушта? Откривамо шта кажу уметници и дизајнери ентеријера, који врло добро знају како боје утичу на расположење и осећања.

Од прошле недеље на ТВ канал-у 24 Кitchen, на коме гледамо најпознатије светске куваре, и Србија има представника. Са Нином Бабић, нашом француском пекарицом, причамо о љубави према посластицама, очаравајућим мирисима тек печених колача и пецива и свеже умућених филова.

Откривамо и феномене: хуманитарца који је 100-ти пут дао крв у животу, и слепог иноватора који и у осмој деценији не престаје да ствара, јер кроз своје изуме активно учествује у животу.

Представа "Корешподенција" слави јубилеј - 50. извођење, које је заказано за 16. мај. Тим поводом наши гости су глумци Јелена Ступљанин и Јоаким Тасић.

И на самом крају емисије упознаћете наше музичке госте који су пропутовали пола света да би данас били са нама.... Ђорђе Нешић је српско амерички пијаниста, професор на универзитету Карнеги Мелон у Питсбургу, а са њим долазе американке које ће нам певати оперу на српском језику.

Уредници емисије су Вањица Ратковић Живановић и Александар Туцаковић, а пред камерама ће бити Драгана Косјерина и Бранко Веселиновић

број коментара 0 Пошаљи коментар