Мој рођак са села

Двадесетшеста епизода: Ловац на лептире

У двадесетшестој епизоди ТВ серије "Мој рођак са села", која носи назив "Ловац на лептире", Мурат је ипак преломио да одведе Вранића до Андреаса. Аутомобил којим се крећу прате албански терористи. Вранићева служба пресреће терористе и хапси их, тако да Вранић и Мурат безбедно стижу до Андреасовог стана.

Андрић проналази Дракчета у Врњачкој Бањи и њих двојица, након доста времена, одлазе заједно на пиће. Мурат је причао са Андреасом први, док је Вранић чекао у колима, и враћа се са вешћу да Андреас не жели да се врати у Немачку, већ да су одлучили да се обојица убију. Вранић полази са Муратом у Андреасов стан не би ли га убедио у супротно. Андреас (Слободан Бештић), због љубави према Мурату одлучује да се убије сам, али му Вранић каже да ће албанска мафија, свеједно, и Мурата свирепо убити уколико њих двојица, уз његову помоћ, не пребегну у Немачку.

Генерал Шарчевић у једном ресторану уговара нови посао везан за шверц лекова. Рајко се свечано обукао за одлазак у Крагујевац, али крије од Бисе прави разлог због којег иде тамо. Андреас је ипак одлучио да не изврши самоубиство, па га, заједно са Муратом, Вранић одвози до аеродрома на место сусрета са Росом. Рос их обојицу преузима и одводи за Немачку, а у знак захвалности Вранићу предаје тајне шифре које му је обећао. Рајко је, као и код прошле породичне кризе брака код Малешевића, поново дошао код Рајне да поразговара о Дракчету. Дракче и Андрић, дошавши до заједничког закључка да им је живот промашен, одлазе заједно на планину Гоч да одморе душу и виде шта ће са собом...

У главним улогама: Војин Ћетковић, Драган Јовановић, Дубравка Мијатовић, Танасије Узуновић, Љубинка Кларић, Вера Чукић, Сузана Лукић, Лазар Дубовац, Аљоша Вучковић... специјални гости: Никола Ракочевић, Љубомир Бандовић, Слободан Бештић, Јанош Тот...

Уредник серије: Марко Новаковић

Директор фотографије: Небојша Башић

Писац сценарија: Радослав Павловић

Сценограф: Дејан Анђелковић

Редитељ: Марко Маринковић

Костимограф: Невена Миловановић

Извршни продуцент: Зоран Јанковић

Монтажери: Горан Митровић

Композитор: Драгољуб Илић, Бранислав Годић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво