САТ: Колико је опасан низак притисак у пнеуматицима

Да ли сте знали да пнеуматици споља гледано могу да изгледају потпуно у реду, а да је у њима притисак значајно нижи и да баш то, што многи не контролишу тако често, може пресудно да утиче и на потрошњу горива и на безбедност?

Управо је екипа емисије САТ припремила детаљан тест на ту тему од мерења потрошње све до испитивања на кочењу и у кривинама. Видећете бројке до којих су дошли и какву разлику чини то што возачи често заборављају да провере притисак, иако је то на свакој пумпи бесплатно.

Наравно, настављају и са решавањем проблема гледалаца када су у питању кварови на аутомобилима у рубрици "Решење за све проблеме", а видећете и како изгледа нови "јагуар XЕ".

Сазнаћете докле је стигао млади Нинослав Трајковић из Бечеја, који је кренуо на пут до Аустралије и то "југом".

У рубрици Представљамо детаљно показују купру "атека".

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је петком у 14.00 на Другом програму.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво