Мој рођак са села

Двадесетчетврта епизода: Као обијач

У двадесетчетвртој епизоди ТВ серије "Мој рођак са села", која носи назив "Као бријач", Дракче, након неколико месеци, долази код Рајне и понуди јој да пође сą њим у Врњачку Бању и да тамо заједно наступају као дует. У кући Малешевића, сви су затечени Дракчетовим одласком. Он се поздрави са свима, а посебно са својим коњем Доратом, и одлази по Рајну. Дракче је чека испред њене куће, али Рајна се не појављује. Дракче је већ спреман да крене сам, али, у последњи час појављује се и Рајна са спакованим кофером за пут. Њих двоје возе се ноћу ка Врњачкој Бањи и разговарају о свему. У касно вече стижу до виле Дракчетове мајке. Дракче смешта Рајну у гостињску собу, али му она каже да не жели да спава сама као код куће. Њих двоје ипак проведу ноћ заједно, водећи љубав.

У рану зору, у кући Малешевића, Рајку изненада позли. Он натера Бису да му доведе Малишу, којем каже да хитно оде по Вранића који се вратио са свадбеног путовања и да му га доведе. Вранић долази и Рајко му каже да су Милена и Дракче напустили породичну кућу и отишли свако на своју страну. За случај своје смрти Рајко покаже Вранићу место где му стоји новац за сахрану и исприча му праву истину о историјату њихове породице. Вранић га посаветује да оде код лекара, али Рајко то одбије.

Дракче одлази по доручак за њега и Рајну у град. Тамо среће своју давнашњу љубавницу Нену и њену другарицу Лелу. Њих две га убеде да пође њиховој кући... на кафу...

У главним улогама: Војин Ћетковић, Драган Јовановић, Дубравка Мијатовић, Танасије Узуновић, Љубинка Кларић, Вера Чукић, Сузана Лукић, Лазар Дубовац... специјални гости: Вјера Мујовић, Бојана Ковачевић, Ивана Ковачевић.

Уредник серије: Марко Новаковић

Директор фотографије: Небојша Башић

Писац сценарија: Радослав Павловић

Сценограф: Дејан Анђелковић

Редитељ: Марко Маринковић

Костимограф: Невена Миловановић

Извршни продуцент: Зоран Јанковић

Монтажери: Горан Митровић

Композитор: Драгољуб Илић Бранислав Годић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво